Vælgererklæring

Giv Hard Line en vælgererklæring, så folkene bag Stram Kurs og Hard Line kan stille op til Folketinget efter den 27 oktober 2020, hvor Stram Kurs’ nuværende opstillingsret udløber, og giv os samtidig en vælgererklæring til Europa-Parlamentet.

Processen for at afgive en vælgererklæring til Hard Line

  1. Du udfylder mail-adresse i formularen til vælgererklæringer her på siden. Ser du siden på en computer, så er formularen placeret til højre og ser du siden på en tablet eller mobiltelefon, så er formularen placeret nederst på siden.
    Herefter trykker på knappen “Send mig videre”. Hard Line modtager nu din mail-adresse og sender dig videre til Indenrigsministeriets hjemmeside.
  2. Indenrigsministeriets hjemmeside igangsætter du så processen med at afgive en vælgererklæring ved at trykke på knappen “IGANGSÆT VÆLGERERKLÆRING” nederst på siden. Du bliver bedt om at logge ind med dit NemID, og kan herefter bekræfte at du gerne vil igangsætte processen med at afgive en vælgererklæring.
  3. Du skal nu vente 7 dage, før du igen kan logge ind og bekræfte din vælgererklæring endeligt. Din vælgererklæring er først gyldig, når du har bekræftet din vælgererklæring endeligt.

Har du spørgsmål eller oplever du problemer, så kontakt os gerne pr. mail partikontor@hard-line.dk

Læs mere om valgnævnets regler her: vaelgererklaering.dk